پل شناور غدیر که بهعنوان تنها راه ارتباطی بیش از ۱۲ هزار روستایی دهستان عنافچه به ملاثانی است پس از هر بارندگی به زیر آب رفته و رفتوآمد مردم را با مشکلات جدی مواجه میکند.

به گزارش باوی پرس: پل شناور "غدیر"، پلی که قرار بود مایه آرامش خاطر مردم دهستان عنافچه شود به بزرگترین دغدغهیِ روزهای بارانی آنها تبدیل شده است.
این پل که بیش از ۲ سال پیش به صورت شناور بر روی قسمتی از رودخانه کارون (در شهرستان باوی) نصب شده بود تنها مسیر ارتباطی بیش از ۱۲ هزار روستاییِ دهستان عنافچه به ملاثانی (مرکز شهرستان باوی) است که برای موارد زیادی مورد استفاده قرار میگیرد.
رفتن به مدرسه، دانشگاه و محل کار، انجام امور بانکی و خدماتی، تامین مایحتاج از بازار و مراکز خرید از مواردی است که ارتباط اهالی دهستان عنافچه با ملاثانی را اجتناب ناپذیر ساخته و نیاز آنها به مسیر ارتباطی مناسب را ضروری کرده است.
به زیر آب رفتن پل غدیر (که به عنوان تنها مسیر مستقیم مواصلاتی ملاثانی و عنافچه مطرح است) پس از هر بارندگی رفتوآمد مردم منطقه را با مشکل مواجه میکند.
راههای جایگزین این پل که سابقا مورد استفاده قرار میگرفت مسیر کمربندی اندیمشک (که با افزایش بیش از ۳ برابری مسافت باعث اختلال در نظم ساعات درسی و کاری دانشآموزان و معلمان میشود) و عبور از کارون به وسیله قایقهای غیراستاندارد محلی بود که خطرات استفاده از آنها برای همگان محرز است.
امید است که وعدههای متعدد مسوولان استانی و محلی که مردم پایدار و انقلابی این منطقه را چشمبهراهِ احداث پل ثابت ساخته به زودی محقق شده و این حدیث پیامبر سرلوحه امور قرار گیرد.
《 مَنْ أَصْبَحَ لَا يَهْتَمُّ بِأُمُورِ الْمُسْلِمِينَ فَلَيْسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلًا يُنَادِی يَا لَلْمُسْلِمِينَ فَلَمْ يُجِبْهُ فَلَيْسَ بِمُسْلِم»،
كسی كه صبح كند و اهمیتی به كارهای مسلمانان ندهد او از آنان نیست و كسی كه صدای مردی بشنود كه فریاد كمک خواهی از مسلمانان را سر دهد و پاسخش را ندهد مسلمان نیست.
انتهای پیام/